Kun 3 dager igjen…..

Denne våren har vært spesiell, og vi har jobbet på andre måter enn det vi er vant med. Nå er det mye som er åpent igjen, og vi gleder oss til ferie. En deilig sommerferie etter mye ekstra som har skjedd underveis så langt dette året.

Jeg og konemor skal jobbe kun 3 dager til, så har vi en velfortjent ferie. 4 uker skal nytes til det fulle, og vi teller ned hele gjengen.

Det blior alt i fra det å bestige Gaustatoppen, innom hytta på ved Nesbyen til en tur til vestlandet. Fine vakre Ron utenfor Bergen skal besøkes. Det er familien til konemor som bor der, og der pleier vi til vanlig å være fra 1 til 2 uker. Det er helt nydelig med en vestlandstur i idylliske omgivelser. Har du ikke vært i Bergen, er det absoliutt verdt å ta seg en tur dit.

Gaustatoppen har vi vært på tidligere, og den gleder vi oss til å bestige. Det er en flott tur som anbefales. Vi skal overnatte på Gaustablikk i noen dager. Det gleder vi oss til. Det er en flott plass som btr på mye spennende.

De siste årene har vi hatt sen ferie, men i år tar vi en tidlig, allerede nå til fredag år vi ut i ferie! Norgesferie har virkelig mye spennende å by på, og underveis til disse stedene skal vi jo passere mange spennende plasser. Du har kanskje besteget Gaustatoppen du og? Det er en topp hvor du ser 1/6 del av Norges land. Det er litt væravhengig for at du skal kunne se så langt, men du er passe fornøyd når du ankommer toppen. Da kan du ta en bane ned som går inne i fjellet. Det er ofte greit om du har med barn osv.

Nå som vi teller ned på med dager er det viktig å kome seg ajour på jobb, og med det som måtte gjøres før ferien kan starte. Viktig er det å kunne komme tilbake etter sommerferie og starte opp igjen med blanke ark. Du har som regle en del å komme tilbake til, så da er det ekstra kjekt å være ajour.

Har du planlagt sommerferien, eller tar du den litt på sparjet i år? Det er jo fremdeles litt spesielle tider vi er inne i. Og en ting er helt sikkert..Hadde det vært mulig å reise utenlands uten karantene og gode reiseråd, så tror jeg neppe vi hadde gjort det allikevel! For nettopp det å unngå smitte. Vi vet hvor gode vi selv er på vask av hender, men i andre land er det ikke sikkert de er så flinke. Derfor styr unna dette om du ikke vil pådra deg noe shit.

Ønsker deg en finfindag videre

Prekæs

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg