Hvor vanskelig kan det være

Helløv! Det er kun 3 dager igjen til nyttårsaften. Det er en dag som egentlig er en vanlig dag, men vi markerer at vi går inn i et nytt år. Det er mange som har tradisjoner med store selskaper her, men i år bør man ikke samles i store folkehav.

Det er nå 5 mnd siden Trico flyttet inn til oss. Vi går minimum 4 turer om dagen, og da lange gode turer. Da vi syne det er herlig og være ute i naturen. Det å snøre på seg skoa, og gå i skogen er magisk. Det er også noe Trico synes. Det kan ikke bli mer tydelig, og En border collie, er jo en hund som liker og jobbe, det får han gjort mye her hos oss.

Når vi er ute på tur i gater, ja faktisk i skogen og, så ser vi hele tiden at det ligger hundebæsj som ikke eier har tatt opp. Det er svært irriterende og hvor vanskelig kan det være og plukke opp dette.

Trico er valp i pubertet og det er myt trass vi bare må igjennom, men han gjør osm mange andre valper spiser denne bajsen. Det er ikke alle typer, men veldig mange. Det kommer gjerne i retur utover natten, om vi ikke klarer og hindre det. I mørket er det ofte svært vanskelig og få med seg.

Kjøre hundeeier, vær så snill og ta opp bajsen til hunden din. Er du den typen som tenker at nei det driter jeg i, så bør du gi i fra deg hunden din. Da bør du ikke være hundeeier.

Utenfor vårt gjerde nå så ligger det 2 ruker, som folk ikke har tatt opp, og det følges med fra vinduene våre. Neida vi står ikke der hele tiden, og bare venter på at det skal komme noen, men vi har ved et par anledninger fanget opp at hunden bajser, og eier bare går videre. Da har vi banken på de, ropt til de og bedt om å ta det opp. Ja da svarer de at de var på vei, men de var på vei til å gå ja, ikke plukke den opp!

Full skjerpings, og jeg er sikker på at om alle hunder bajset i din hage, så hadde ikke det vært noe særlig for deg heller.

Hvor vanskelig kan det være!?!

Her laver det ned med snø i dag, så det er bare til og komme seg ut i vinterland.

Ønsker deg en optimal flott dag 🙂

-tenaaringspappa- 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg