Youtube challenge

Det er rart å tenke på hva og hvordan internett og spesielt sosiale medier gjør
med oss, og da spesielt barn og tenåringer ! Og hvor skal dette ende tenker nå jeg. OG får vi egentlig gjort noe med dette. Nylig spurte Eline på 13 år, om de kan overnatte på badet vårt sammen med ei venninne i 24 timer. Dette fordi det er så stort om dagen at flere og flere tar denne utfordringen. Ok sa vi kule foreldre . Tenkte jo ikke at de ville klare eller gidde å sitte/ligge der i varmen i 24 timer. 

De drar til butikken og handler inn litt candy og rigger seg til på badet. Finner frem alt de trenger. Til og med en vannkoker, for her skal det lages nudler. Ikke noe problem med å holde varmen 🙂 Timene går og det er rolig på jentene. Vi er innom og sjekker av og til at alt er greit. De bekrefter dette, men at det er hardt å ligge der!! Kan ikke skjønne det . Vi gir de et par liggeunderlag som de kan bruke, og de vil ta seg en liten blund på øyet. 

Vi andre in the family legger oss ved midnatt, da har de vært på badet i 12 timer. Ting går bra sier de, men blir litt lange timer. De får nå tiden til å gå ved å se film , og småprater . Vi sier god natt og er spent på hvordan det har gått, dagen derpå. De ligger i sengen sin når vi står opp. De sover veldig godt. 

De står opp sånn litt utpå dagen. De ser ikke helt opplagte ut. Men ved godt mot. Spente er vi på tiden , hvor lenge holdt de ut og når la de seg…Eline svarer , joda de satt der helt til 04.30. Da bestemte de seg for å legge seg i sengen på soverommet. Det tror jeg nok var fornuftig, slik at de fikk litt søvn. 

De holdt jo faktisk i nesten 17 timer, det må jeg si var en seier i seg selv !! Veldig godt jobba jenter, dette var nok kult. Gratulerer med utfordringen.

Ha en knall mandag og en god start i påskeuka !

-tenaaringspappa-

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg