Ta den ring og la den vandre

Skilsmisse statistikken er skyhøy for tiden. Hvorfor er den høyere nå enn før i tiden. Hva gjør vi annerledes i dag? Er det enklere å bryte ut av et forhold enn tidligere? Dette må det nok høyere hoder til for å forstå:)

Vi lærte oss tidlig i barnealder, og i barnehagen sang vi “ta den ring og la den vandre”. Det er jo nettopp det vi gjør.  Vi finner kjærligheten, blir kjærester, forlover oss og gifter oss. Samt at vi skiller oss ofte etter kort tid. Dette tross for at du lover på tro og ære at du skal holde sammen med den kjære i gode og onde dager:) De som gifter seg, står i kirker og sier…Lover du å elske til evighet osv…Det er jo skjør spikka løgn for enkelte. Det er mange som skiller seg etter kun få mnd eller år.

Vi tar jo ringen på og av og lar den vandre, så lurer vi på hvorfor statistikken skyter i været! Du må nok se på dette med humoristiske øyne om du skal forstå dette. Jeg sitter ikke med denne fasiten, men får mye tid til å tenke i bilen på vei til og fra jobb. Da kommer det mye rare tanker det er verdt å tenke på

 

Det er selvsagt mange andre grunner også, jeg er fullstendig klar over det. Men synes det er litt gøy og se slik på det. For du blir vel ikke så overrasket om du får høre at naboen din har skilt seg eller flyttet ut!? Fått seg ny kjæreste. De får etter kort tid nye barn. Det er ikke alltid lett å leve under dine, mine og våre barn. Det er tungt for barna, og alle tør ikke si noe om det. De er redd for å såre foreldrene osv.

Det er mange som mener at gresset er grønnere, men om det er barn i bildet her så prøv ihvertfall.  Sett deg litt inn i barns hodet, og prøv å forstå hva som egentlig er i ferd med å skje. Ikke se lett på det, og tenk KUN her og nå. For dagene vil rulle og kanskje dette kan reddes. Det vil være det beste for alle i familien.

For de som ikke kan teksten i sangen er den som følger….

Ta den ring og la den vandre
Fra den ene til den andre
Ringen er skjult, den sees ei.
Nettopp nå er ringen hos deg

Jaja…nå er det lørdag og det er digg. Far er tidlig oppe, fordi han skal dømme innebandykamper. Resten av familien ligger foreløpig i en varm deilig seng, og  har nok ingen store planer om å stå opp riktig ennå.

Ha en humoristisk lørdag, og du skal vite at du er perfekt akkurat som du er.

Prekæs

-tenaaringspappa-

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg