Nybakte horn med ost og skinke

Søndag kveld var bakelysten tilstede, og far i huset ønsket å stå for kveldsmaten. Hmm hva skal man lage, og har du kjent på den følelsen når du har lyst til å bake…jaja tenker du, men det du ikke helt kan styre er lysten. Når du skal bake noe, får du plutselig lyst til å bake alt mulig. Ihvertfall når du er litt sulten i tillegg. Bestemte meg for å lage horn med ost og skinke. Og det var vi klar over, de skulle være rike på fiber.

Ungene gleder seg og det er bare til å trekke på seg forkle. For nå er vi igang. 
Det tar selvsagt litt tid, men de kommer stadig innom kjøkkenet for å sjekke om det nærmer seg. De settes til heving og det er vel den kjedeligste tiden , de skal heve en stund. 

Det hele er jo ganske fort gjort, og nå er vi kommet dit hen at jeg skal legge på fyllet. Smører først på pizzasaus som et godt underlag, før jeg smeller på skinke og ost. Topper det hele med grillkrydder. Da blir det så smoooood:) Rulle sammen er jo alltid like gøy, se litt hvordan dette ser ut underveis. Her ser det bra ut. 

Lager et brett med ketchup som underlag, da det ikke er alle som liker pizzasaus. Pensler de med egg, og strør over litt ost on the top. 

Så helt perfekte ser de ikke ut, men så lenge de smaker greit får det være greit. Steker de i 13-14 minutter og nå lukter det for alvor nybakt i huset. Da strømmer familien til i håp om en smakebit. Det er litt viktig det og. Kvalitetsikre maten kaller vi det!

De smakte helt nydelig kan barna fortelle, og det varmer jo godt da. 
når en har stått litt på kjøkkenet og holdt på, er det hyggelig med gode tilbakemeldinger. Så da er kveldsmaten servert 🙂

Velbekomme

-tenaaringspappa-

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg