Kjære mannfolk, du kan også sette på en vaskemaskin!

Vi er mer hjemme enn vi er vant med. Vi går mer oppe på hverandre, og i det hele tatt så bruker vi mer tid sammen nå enn tidligere. Dette bør vi utnytte på en god måte. Vi bør bidra i hjemmet, og hjelpe hverandre ut av de knipene vi kan havne i.

Det er mange mannfolk der ute som ikke klarer å sette på en vaskemaskin med tøy, de vet ikke hvordan de skal henge opp tøy. Og brette sokker, er det få mannfolk som gjør. Hvorfor er det kvinnens oppgave og gjøre dette? Står det skrevet noe sted, at dette er ikke mannfolk arbeid? I våre dager, i vår generasjon er det ikke slik at kona skal stå på kjøkkenet, og mannen jobbe, Dette tilhører gamledager!

Likestilling er det mange som snakker om. Og mannfolk klarer å “mekke” på bilen, eller andre store maskiner, men å sette på en klesvask det får de ikke til. Og ofte når de først gjør det, så farger de eller krymper de klærne. De er helt ute å kjører i forhold til antall grader på vasken osv. Kjenner du deg igjen?

Hvor vanskelig kan det være kjære mann, og brette opp ermene og bidra i heimen. Slik at din partner kan senke skuldrene og gjøre andre ting. Er det slik at mannfolk ikke klarer dette, eller er det dere damer som ikke slipper de til, fordi det ikke blir gjort på deres måte? Her er det helt klart flere elementer som spiller inn!

Jeg for min del, synes det er helt greit å bidra med vindusvask, klesvask, og holde det generelt rent og pent i hjemmet,. Det å skifte på senger er det her i familien noe barna fint klarer selv fordi de er såpass store nå, men det gjør jeg mer enn gjerne, det er gjort på 5 minutter å skifte på sengen. Og den deilig følelsen når det er gjort, da kan alle glede seg til å legge seg i sengen sin, i nytt sengetøy.

Mulig jeg har noen kvinnelige gener, eller noe sånt, for jeg trives godt med husarbeid, så jeg ser på meg selv som en alt mulig mann. Jeg mener menn må komme seg mer på banen, ta del i denne jobben, For det finnes ALLTID noe som skal gjøres i et hjem. Tørke støv, vaske gulv, holde det generelt rent og pent. Og om det er en dag din fru eller partner går rundt og er litt i dårlig humør kan det godt hende at hun egentlig tenker….Hvorfor i H….kan ikke mannen gjøre de tingene jeg gjør, og har egentlig mer enn nok med å holde hodet over vann!

Hun blir garantert overrasket hvis du bare gjør det, finn frem støvsugeren, vaskebøtta og ta del i klesvasken. Det er drit kjedelig å brette sokker, finne riktig partner til sokkene og ofte er det en eller 2 som mangler sin partner. Det er helt vanlig. Men det er like kjedelig for fruen og gjøre denne jobben.

Nå som vi går så mye hjemme sammen, er det viktigere enn noen gang og ta del i husarbeidet, og med ordene happy wife, happy life kommer du langt!

Mannfolk sniker seg unna og forventer bare at damene gjør det, de sier de har ting ute å gjøre. Som å rydde i garasjen, klippe gress osv. Det er også noe damene kan gjøre, men du slipper de kanskje ikke til? Er det slik ? Prøv en dag og snu dere helt om, bytt på jobbene dere gjør. Få litt forandring i de hverdagslige gjøremål og du skal se at det er med å å verdsette jobbene dere gjør hver og enkelt.

Kjære mannfolk, bruk dagene fornuftig og lær deg hvordan vaskemaskinen fungerer!

Del gjerne

tenaaringspappa

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg