Kan det være provoserende??

Det å stå opp å føle seg i toppform, rent psykisk, det er det ikke alle som gjør. Det er jeg fullstendig klar over, men vil gjerne fortelle dere litt av mine små gleder jeg går med hele tiden. For det å ha små gleder i hverdagen er med på å drive frem noe godt, det er jeg overbevist om. Og noe så fantastisk å kjenne at du lever, og bare gå rundt å være blid og fornøyd stort sett hele tiden. Det er noe magisk over det. Kan det egentlig bli litt for mye av det gode?? Det kan nok det, og jeg skjønner om jeg provoserer de som har dårlige eller tunge dager. Vi er forskjellige, og takk GUD for det. Hadde vi alle vært like , ville dette vært en forferdelig kjedelig verden.


Når jeg sier små gleder igjennom en hverdag så mener jeg alt fra morgenen til kvelds. Jeg er et A menneske det er det ingen tvil om. Liker å stå opp tidlig og få mye ut av dagen. Allerede når jeg våkner så gleder jeg meg til en deilig kopp med rykende fersk kaffe. Det er en nydelig start på dagen. Kjenne den kaffeluka og bare nyte den. Nå var det mindre av dette når barna var små babyer, for da gikk det i bleieskift og full fart på morrakvisten. Det er jo også kos da, og stå opp. Sette seg med poden i sofa og se på barne tv. Det har vi gode minner i fra. Selv om jeg ofte duppet av litt når barna satt på fanget og vi så på barnetv.  Var sikkert en fin fin barnetv sending 🙂


Uansett så var det den kaffen, det er høydepunkt på morran. Deretter er jeg så heldig at jeg har en superflott arbeidsplass, og gleder meg til å dra på jobb hver eneste dag. For min del er det ikke en dag som er tung å dra på jobb. Det er fantastisk følelse. Jeg har flotte kolleger, og en dyktig leder som gjør dette komplett. Det er mange timer vi tilbringer på jobb i løpet av en uke, så det hadde vært tungt om dette ikke fungerte! Mens jeg er på jobb, gleder jeg meg til å middag, samle familien. Se barna, og samle oss på kveldstid om vi får til det.


Jeg gleder meg til en ny dag hver dag, og er happy med å ha det slik i livet mitt pr i dag. Det er ikke gitt at det alltid vil være slik, men slik det ser ut nå vil det vare for evig og alltid:) Jeg gleder meg til å sette meg ned og nyte en kaffe etter middag, for så å finne på noe, eller dømme eller bare være til. Det er jo fantastisk og leve. Jeg er også heldig som har flotte barn og ei fantastisk kone:) Tenk å holde ut med denne sprø mannen, det er det nok ikke alle som hadde gjort!

Skjønner at jeg kan tråkke noen på tærne, som ikke har det slik. Prøv ihvertfall å finn små verdifulle ting å glede deg over, som du kan se frem i mot. Og stopp opp og tenk hva skjer i morgen, finn noe å glede deg til. Det trenger ikke være gleder kun over sydenturer eller ferie generelt. Det gir meg faktisk massevis med energi over å ha mange gleder i en hverdag. Jeg smiler mye og kan vel si jeg er en gladgutt! Jeg trives godt med det, og forsøker på spre det blide påfunn igjennom hverdagen.

I løpet av denne teksten vil jeg tro at du har dratt på smilebåndet du og:) Stemmer det?

Det er endelig fredag og helgen står for tur!
Tross alt tscofredag og det er bare til å smelle i seg et par lomper, så tacosausen renner nedover hånda 🙂

Goooood helg

-tenaaringspappa-

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg