Joggetur med kidsa

Det er torsdag ettermiddag, vi har spist middag og skal ligger greit i sofa´n. Så spør Nadin skal vi dra å jogge rundt dammene? Det tar et en liten stund før jeg svarer, MEN det er klart papsen er med på det. Vi ordner oss med klær og det hele og drar i skogen der vi kan løpe i fine forhold og idyllisk sådan. Linus er også med så det blir en bra tur.

Vel fremme er vi gira på å sette igang, og det tar ikke lange tiden før vi setter kurs for løypa. Linus sier….Pappa, kommer du eller! Jadda jadda far henger seg på ungdommen. Det blir en fantastisk fin tur. Og været innfrir. Vi løper noen runder før vi går i treningsapparatene som er i løypa. Her ligger de til rette. 

Her kan vi trene og kose oss som sammen, og vi er ute i det fri og bare nyter. Flere ande folk var det også her. Så godt besøkt denne dagen. Er nok en del folk her generelt. Dette var noe vi synes var gøy og en takk til Nadin som tok initiativet her. Du skal ikke se bort i fra at vi hele familien en dag drar ut og jogger en tur. Det kan ofte friste mer å sitte i ro og slappe av etter en hektisk dag, og det har jeg fullt forståelse for:) Men det kan jeg jo også gjøre etter en slik treningstur. 

Deilig treningstur, og flott rundt dammen!

Her har vi en bjørn som passer på oss, i tilfelle det skulle skje noe 🙂

Samt en AND der altså

Denne turen ble vi enige om å ta minst 1 dag pr uke
Gleder meg allerede til neste tur 

Ha en forrykende helg

-tenaaringspappa-

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg