Hadde bare alle vært som meg

Heeeiiiii og god tirsdag!

Har du en bra tirsdag og hatt en super start uka, eller kjenner du at det er litt tungt å komme gradvis tilbake til hverdagen  og slutt på hjemmekontor? Uansett så er det tirsdag og lite vi får gjort med det 🙂

Hvis du går i deg selv og tenker godt etter. Synes du da at du bidrar til at det blir et bra samfunn? De fleste synes jo godt om seg selv, og flere forteller meg det at hadde bare alle vært som meg så hadde dette vært et fint sted å være hele tiden. Hva legger de i det? Gjør ikke alle så godt de kan da? Vi er en nasjon fullspekket med flere ulike typer mennesker, og takk gud for det. For hadde vi alle vært like, hadde dette vært en kjedelig verden i sin helhet. Det er flott med mange forskjellige type personligheter. Det å utfolde seg osv, er jo en god gjerning.

Jeg er ihvertfall perfekt!! Det synes jeg jo jeg, jeg synes jeg selv gjør det bra og er snill, omsorgsfull osv. Det er helt klart mine tanker om meg selv. Men er det godt nok. Hvorfor er det mye vold og andre ting som skjer hver eneste dag? Det er selvsagt mange grunner til det. Litt rart å tenke over at noen faktisk har grunn til å yte vold mot andre. Eller det å skyte andre mennesker. Hvorfor lever vi i en slik verden hvor dette skjer? Vil det alltid være slik? Vil de ingen ende ta på dette området? Nei fytti katta nå ble det mye spørsmål fra denne mannen, men det er helt klart noen spørsmål det hadde vært greit å få noen svar på. Er du ikke enig? Du går kanskje rundt å tenker de samme spørsmålene selv…Det er ikke alt en skal bry seg så mye med og det er ikke alt vi får gjort noe med. Vi må passe på oss selv, og gjøre det vi selv er best på. Det å være blid og hyggelig er det ikke alle som er. Hvordan synes du andre skal oppføre seg? Synes du det er stor stas når alle du møter ute er sure, tenker kun på seg selv. Eller skaper det en god atmosfære i rommet, om vi ihvertfall gjør et godt forsøk på å oppføre oss bra.

Jeg mener livet er for kort til å gå rundt å være sur, grinete, og rakke ned på andre mennesker. Hva får du ut av det? Se for deg, om en butikkansatt sto og var sur. Får du lyst til å handle der igjen da? Neppe, du vil gå til en annen butikk som gir deg noe tilbake. De må gjøre et bra inntrykk på deg som kunde for at du i det hele tatt skal gidde å komme tilbake. Mitt gode og positive tips til deg som leser dette. Tenk litt igjennom hvordan du vil fremstå, det er det andre som har en helt klar oppfatning av. Vær ikke redd for det 🙂

Jeg tenker som følger..Hadde bare alle vært som meg, hadde dette vært en fantastisk verden:) Hehe tenker dere også slik? Uttrykket som man sår høster man, er det mange som bruker. Og det er mye rett i det. Er du en sur og gretten person som bare er sånn, så kan du ikke forvente at du bare skal få smil tilbake hele tiden.

En ting som er helt sikkert er at du er flott akkurat som du er, men tenk litt igjennom hvordan du vil fremstå som person. Og forandring kan komme godt med om det er nødvendig. Det er litt vanskelig for noen , for de sier at jeg er bare sånn jeg. Åååååååja så kan du ikke forandre deg da.. Jeg hører  hva du sier . Smil til verden og verden vil garantert smile tilbake til deg. Liver er rett og slett for kort. Sløs det ikke bort. Du har kun 1 liv!!

Nå er det allerede tidlig på kvelden, men det er godt å ta livet med ro. Ta godt vare på hverandre!

Vi prrrrrekæs

-tenaaringspappa- 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg