Ferieminner 2018

Sommeren 2018 viste seg å skulle bli minnerik på flere områder. Vi var noe spent på mottakelsen hos barna da vi snakket om ferieplanene. Det skal sies at de også var noe skeptiske. Vi gikk til innkjøp av et større telt, og bestemte oss for å reise på kanotur med overnatting. Kanoer lånte vi oss, og gledet oss til tur.  
Vi ønsket oss en avslappende sommer, samt noe mer primitivt enn f.eks en overnatting på hotell og lignende. 

Vi pakker sekk, og det meste i poser med luft i , slik at det ikke synker om vi kantrer eller går rundt. Rigger oss til og seiler av sted i Vansjø i Østfold. Flere perler man kan legge til og finne roen.Det blåser en del da vi setter kursen mot første stopp, men vi får jo testet oss litt med litt vind og lave bølger. Spennende utreise! Vi setter opp telt, henger på lys og rigger oss til ved en holme. En fantastisk plass, her blir vi et par dager før vi padler videre til et annet sted, som også var helt nydelig. 

Denne sommeren husker barna som en av de beste, for dette var noe vi ikke har vært så flinke til å gjøre tidligere. Vi storkoste oss , og ble kjent med naturen. Badet masse og spise god mat. Var ingenting vi savnet ved den turen . Vi pakket selvfølgelig med oss powerbank som skulle lades opp av sola. Den innfridde ikke helt som vi håpet på. 

Panikken begynte å bre seg da vi siste dagen gikk helt tom for strøm på alle tlf, og dekningen ikke var helt på same lag som oss. Det gikk jo helt fint allikevel, for vi skulle jo hjem dagen etter. Vel hjemme ser vi tilbake på en fantastisk tur, som barna snakker mye om pr i dag. Det er moro å høre og litt artig å tenke på . 
Det ble flere teltturer denne sommeren. Bl.a til Koster…Det kommer jeg tilbake til i et senere innlegg. 

Ha en nydelig helg !

-tenaaringspappa-

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg