En nydelig Mirjam blomst :)

For 18 år siden i dag, plukket jeg en nydelig blomst på Nesodden. Den vanner jeg hver eneste dag. Det har vært opp og nedturer vi har vært igjennom, men dette gjør oss bare sterkere og sterkere. Er så uendelig takknemlig for at du holder ut med denne raringen her 🙂 Jeg og Mirjam traff hverandre for 18 år siden, det var starten på en nydelig reise vi skulle få sammen. Og jada vi er fortsatt gift og elsker hverandre. 

Det var nok få som hadde trua på oss da vi møttes i 2001, Mirjam var som nevnt tidligere kun 16 år og jeg var 21. Det skal nevnes at min kjære Mirjam var voksen for alderen. Ellers hadde nok ikke dette gått så bra. Konemor ble gravid etter kun 1 mnd, og vi fikk Nadin da hun var 17 år:) En stor lykke som huskes godt, vi fikk Eline og Linus årene etter det. Familien ble komplett i 2007 da Linus ble født. Mirjam er en dame av stål, hun er helt rå. Det er ikke mange som er 22 år og 3 barns mor. Og fortsatt er sammen med barnefar !! Noe riktig har vi nok gjort underveis 🙂

Vi giftet oss i 2013, da følte vi at tiden var inne tross alt , da har vi blitt godt kjent og var sikre at vi ville dele livet vårt sammen. Det var en gledens dag det og , samt tiden nå i etterkant. Det er jo bare lykke. Men som i de fleste hjem har det vært noen utfordringer underveis, men de har vi taklet på en god måte. Noe som igjen gjør oss sterkere. Vi er fortsatt unge og spreke når barna flytter ut og stifter egen familie. Det er jo en merkelig tanke nå da men det kommer nok før vi vet ordet av det. Slik er livet for de fleste.

Har er rikt liv med flotte barn, og er friske og raske. Det er ingen garanti for sånt, men vi nyter det gode liv og har en super familie rundt oss . 
Det skal nevnes at at de 18 årene har gått innmari fort !
Her er det bare å trekke pusten en ekstra gang og nyte det man har.

Ha en knallfin onsdag 

Forøvrig om du har en kommentar er det bare å fyre løs på 
insta eller snap. skriver du tenaaringspappa så finner du meg

Prekæs 

-tenaaringspappa-

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg