Denne gir deg masse energi!

O´hoi for en mandag!

For en start på uka! for en mandag! Og tenk å starte dagen på denne måten. Vi er heldige vi som har denne muligheten. Etter mange dager med mye dårlig vær, er det duket for en superfin dag full av energi. Det å våkne til sol, er noe magisk i seg selv. Nå synes jeg det er fortjent for oss alle. Det var riktignok 5 grader når jeg sto opp i dag, men det gjør absolutt ingenting. Dette min kjære venner overgår det meste!

Høstferien har vært fin for mange i ulike deler av Norge, men jeg kan kun snakke om oss selv. Der har ikke det gode været innfridd på en god måte. Værgudene synes vi trengte litt regn og vind slik at høstbladene forsvinner et eller annet sted. Det går helt fint, vi har kost oss allikevel innendørs. Og det har jo vært noen fine dager og, selv om det ikke har vært solskinn.

Høsten er en fantastisk tid i seg selv, med flotte farger og blandet vær. Det hører årstiden til, men det som også hører med til årstiden er at man kan gå rundt inne hos seg selv, tenne lys og føle en ro i sitt eget hjem.

Det er allerede i oktober, og det er på tide å starte med julegaver. Det er nok mange der ute som allerede er godt i gang, men et godt tips er å starte nå. Da unngår du stress, mas og mye mennesker som surrer rundt der ute på senteret og i gatene. Et annet tips er jo å bare shoppe det meste på nett. Da kan du enten få det rett hjem på døra, eller hente det på posten. Det blir ikke enklere enn det.

Sola gir oss ikke bare varme, den gir oss masse energi. Den er med på å gjøre dagen helt optimal. Ja vi er på jobb, er inne men det er allikevel helt nydelig og se ut på sola. Det gjør noe med oss. Tenk om vi ikke hadde sol´a! Da hadde mange flere hatt tyngre dager!

Vi tar godt i mot de gode dagene som er, og nyter hvert øyeblikk med sola.

Topp dag ønskes 🙂

tenaaringspappa

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg