Aria vil gjerne få presentere seg

Nå synes pusemor at det har vært ekstremt mye oppmerksomhet på alle andre enn henne i disse blogginnleggene, og ønsker å ha en finger med i dette!
Aria har en spesiell historie. Hun er født i en låve sammen med en haug andre katter, og var en beskjeden kattepus som trakk seg ofte tilbake under sofa´n når det ble litt mye. Eline fikk kose mye med de når hun var hos venner som bor på gården. Da ble hun helt frelst, og spør pent om ikke vi kan adoptere denne pusen. Vi tok noen runder frem og tilbake før vi sier ja. Det ønsker vi å gjøre for Aria. Grunnen til at vi stiller oss noen spørsmål her er jo fordi det krever litt ekstra å ta i mot en låvepus. Den stoler ikke i utgangspunktet på så mange andre enn seg selv, og det merket vi helt tydelig. Det har tatt tid å få henne vant med mennesker.

Konemor har et varmt hjerte for puser, og tar denne raskt til sitt bryst. Her oppnås en god kjemi og Aria stoler bare mer og mer på oss andre som ferdes i heimen. Hun er ikke så mye under sofa´n lenger…Jada hun har jo blitt større, så det er kanskje er grunn til at det er ikke like enkelt å lure seg under der…Jaja det er fint at hun nå er så trygg på oss. Det er mye kos og få…I starten gjemte hun seg ofte under sofa, der var det trygt for henne. Vi ga henne tid til å bli kjent med oss, og du kan jo tenke deg selv. Med 3 barn går det unna til tider, så støy måtte hun raskt bli vant med om hun ønsket å bo hos oss:) Det gikk overraskende veldig bra. Der har vi nok reddet et liv.

Hun premierer ofte de som koser med et lite rift, det er hennes gave tilbake. Det skal nevnes at hun er i overkant glad i lek og sprell, og er ikke eldre enn 1 1/2 år. Så her er det mye spennende leker. Alt fra hår strikk til “hybelkaniner” De kan også være litt skumle, men da blåser hun bare opp halen så går det veldig fint!….Den første tiden vi hadde henne klatret hun like godt på oss, og det satte sine spor i lår og legger…Hun er en super pus som blir dullet med av alle, og det er nok konemor hun er mest fornøyd med:) Det har nok noe å si at hun har en ekstrem tålmodighet for disse dyrene.

Vi har tatt til oss en flott pus, som har et rikt og godt liv i dag. Uten vår hjelp, hadde hun nok fremdeles hatt ørene fulle av midd, og fortsatt vært en redd pus, som holdt til på låven. Jeg tror det er mange der ute som ikke har kontroll på alle “løse” katter. Kattehusene er fulle, og de sliter med å få plass til de alle. Her havner nok mange hos dyrlegen og må bøte med livet. En liten hands up til deg som skaffer deg dyr, så bør du ta vare på de. Det er ditt ansvar at de får et verdig liv.

 

Sånn nå blir hun nok fornøyd når hun fikk et godt innlegg her.

Mjau Mjau fra Aria

Ha en topp dag videre og nyt dagen
En energisk hilsen fra

-tenaaringspappa-

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg