Denne påsken er vi alle på lik linje….

Kjære gode leser

Det er mandag, og påskeferie for skolelever. Det er velfortjent! Det er mange barn og unge som har det tøft igjennom en hverdag ellers når ting er normalt. Det er barn som lever med dårlig økonomi, som blir mobbet hver eneste dag. Det er ikke deres feil for at dine foreldres penger ikke strekker til. Du blir mobbet fordi du ikke har hytte på fjellet, har leilighet i Spania, du blir rett og slett mobbet fordi du ikke kan reise på ferie og sitter stort sett hjemme.

Det må være en vond følelse å ikke ha den muligheten som mange andre har. Det å komme seg bort hjemmefra er noe alle har godt av, men som ikke alle har muligheten til, det er flere årsaker til det. Det er ikke bare unge som gruer seg til ferier, men også de foreldrene som er rammet. Det å se, lese i sosiale medier og høre om naboen som til stadighet reier til for eksempel syden. De foreldrene kjenner på en klump i magen hver gang det snakkes om noe som har med økonomi å gjøre. De de tenker på er hvordan skal de få endene til å møtes hver eneste måned.

Det er vondt for alle de som er rammet av svak økonomi, men påsken 2020 vil bli husket for noe positivt allikevel, tross krisen vi står midt oppe i. I år er vi alle på lik linje, det er svært få forskjeller. De fleste er hjemme denne påsken, fordi det er hytteforbud, og det anbefales ikke å reise utenlandsk. Denne påsken kjære foreldre, håper jeg du senker skuldrene dine, tar bort den klumpen du har i magen og koser deg litt ekstra. Det har du all grunn til å gjøre 😍😍

Grunnen til det er at når hverdagen kommer tilbake igjen, vil det ikke være så synlig alle de som har reist hit og dit i påsken, og hatt masse glede over det. Det vil være enklere for de barna som opplever misunnelse og komme på skolen igjen når den åpner. For alle har vært hjemme!

I sosiale medier ser du ingen som legger ut bilder fra en strand i Bahamas, du ser ingen stjernebilder fra snø på påskefjellet. Denne påsken vil aldri bli glemt. Det er vondt for barnet som er rammet av svak økonomi. De vil også kunne dra på reiser, men har dessverre ikke den muligheten.

De unge som ofte blir mobbet, har nå en bedre påske enn på lenge. Nettopp pga dette. De som ellers blir mobbet og sliter tungt igjennom en hverdag, de som blir mobbet til og fra skolen, og i skoletiden. Vil de få en høy terskel nå som hverdagen etterhvert kommer tilbake. Vil de slite mer enn tidligere? De har nå kunnet være hjemme i 3 1/2 uke og følt en stor trygghet. En trygghet de sjelden opplever. Fordi de må på skolen. Du skal oppsøke en hverdag hvor du vet du blir mobbet, og du har ingen skyld i dette! Du er faktisk like mye verdt som alle andre, det har jeg skrevet opp tidligere!

Til alle der ute i vårt flotte land, ha en magisk påske, og kose deg litt ekstra.
Du er like mye verdt som alle andre 😊😊

Del gjerne

tenaaringspappa

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg